Куряче філе під сирно-овочевий шубкою

Куряче філе під сирно-овочевий шубкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натираємо на тертці невелику моркву, шаткуємо цибулю дрібними кубиками.

Обсмажуємо овочі на середньому вогні до золотистого кольору.

Відбиваємо шматочки курячого філе.

Викладаємо на філе обсмажені овочі. Зверху можна додати трохи майонезу для соковитості. Присипаємо улюбленою приправою, яка відтінятиме смак готової страви.


Натираємо сир. Спробуйте варіант з плавленим сиром, це дуже смачно. Можна використовувати і твердий сир, все залежить від ваших уподобань.
Присипаємо наше блюдо натертим сиром, сушеної ароматною зеленню і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів.

Запікаємо філе під “шубкою” близько 20-25 хвилин, до готовності. Подати можна з овочевим салатом. Просто, але завжди смачно!
Приємного апетиту!