Рецепт цієї страви привезений з південної частини Китаю. Філе виходить дуже соковите і насичене різними смаками.

Інгредієнти
| Філе куряче – 500 гр. | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Цукіні – 1 шт. | |
| Печериці свіжі – 500 гр. | |
| Цибуля червоний – 3 шт. | |
| Масло рослинне – 3-5 столових ложок | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Кунжут – 1 столова ложка | |
| Перець чилі мелений – 1 чайна ложка | |
| Чорний кмин – 1,5 чайної ложки | |
| Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
| Каррі – 1 столова ложка | |
| Мед – 2 столові ложки | |
| Кетчуп – 3 столові ложки | |
| Оцет винний – 3 столові ложки | |
| Оцет бальзамічний – 1 столова ложка | |
| Гірчиця – 1 столова ложка | |
| Соєвий соус – 70 мл | |
| Олія оливкова – 3 столові ложки | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Сіль – за смаком |
Страва не дуже складне в приготуванні. Продукти для його приготування доступні практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе.


Змішати коріандр мелений, зіру, кунжут, перець чилі мелений, чорний кмин, мелену корицю і каррі.

До змішаних спецій видавити через землянку часник.

В ту тарілку натерти корінь імбиру на крупній тертці.

Додати мед.


Додати оливкову олію, бальзамічний оцет, соєвий соус, винний оцет, гірчицю і кетчуп. Зробити маринад.

Куряче філе порізати смужками.

Замаринувати філе куряче в маринаді на 20-30 хвилин.

Печериці порізати пластинками і обсмажити в сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Викласти гриби з сковороди. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в тій же сковороді що і гриби.
Цукіні порізати довільно і обсмажити в тій же сковороді.
В окремій сковороді без додавання масла обсмажити замариноване куряче філе на сильному вогні. Коли маринад трохи випарується (приблизно на 1/2), додати обсмажені гриби, цибулю, кабачки. Обсмажити все разом близько 10 хвилин на середньому вогні.
Блюдо готове. Найкраще подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!
