Страва не дуже складне в приготуванні, вимагає витрат часу, але результат все компенсує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Цибулю порізати півкільцями.
Розтопити вершкове масло в рослинному (половину) і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Гриби порізати на четвертинки і відправити в сковороду до цибулі.
Змішати кардамон мелений, коріандр мелений, куркума, корицю, імбир мелений, каррі і чікен масалу.
Куряче філе порізати довільно.
Додати змішані спеції і сіль до філе і залишити на 30 хвилин маринуватися.
У сковороду з цибулею і грибами додати кардамон зелений і коріандр цілий, обсмажити кілька хвилин.
Додати видавлений через землянку часник і обсмажити близько хвилини, весь час помішуючи.
Потім додати порізані на четвертинки помідори, сіль і протушкувати під кришкою 7-10 хвилин.
Філе посипати борошном і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.
У сковороду до овочів додати вершки, протушкувати близько 3 хвилин, додати сметану і протушкувати ще 3 хвилини.
Обсмажене філе викласти в сковороду з овочами і протушкувати 10 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна як самостійне блюдо, а можна і з відварним рисом. Приємного апетиту!