Замість цибулі можна додати шинку, сир або всі разом. Котлети виходять красивими і пишними.
Інгредієнти
філе курки – 500 гр | |
яйце – 2 шт | |
сіль, перець – за смаком | |
зелена цибуля – пучок | |
приправа до курки – щіпка | |
майонез – 3 ст л | |
рослинне масло – для смаження |
Курячі котлетки готуються дуже швидко і просто. Я ще іноді їх називаю дачними, так як для приготування використовую дуже мало інгредієнтів, які зазвичай зберігаються в моєму холодильнику. Для приготування таких котлет не обов’язково використовувати курячий фарш. Можна із звичайного курячого філе, філе. Готую я такі котлетки буквально за 30 хвилин.
Покроковий рецепт
Філе курки промити під холодною водою. Обсушити паперовим рушником і нарізати на дрібні шматочки. Потім змішати яйце, майонез, приправу для курки, сіль і перець. Зелену цибулю дрібно порізати і додати отриманий суміші.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і формуємо котлетки.
Котлети потрібно обсмажувати з двох сторін, на попереднього розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії.
Для смаження котлет можна просто викладати масу в сковороду. Як при смаження. Якщо ж у вас не виходить можна злегка обваляти котлети в борошні і також обсмажити з двох сторін. Смажити котлети потрібно буквально за 1-2 хвилини з обох сторін. Яскраві, ніжні курячі котлетки готові!