Курячі ковбаски з фаршу

Курячі ковбаски з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 350 F (180 С за Цельсієм) градусів.
Часник, імбир і цибулю почистити, дрібненько порізати. У сковороді на середньому вогні на 1 столовій ложці рослинного масла обсмажити імбир, часник і цибулю до прозорості (приблизний час смаження складе 3 хвилини). Остудіть суміш, переклавши її в невелику чашу.

Смажену імбирно-цибульну суміш змішати з курячим фаршем. Додати 3 столові ложки саке, щіпку солі, 1/2 чайної ложки цукру піску і 2 столові ложки борошна. Гарненько перемішати суміш з фаршу руками.

Деко вистелити фольгою матовою стороною до верху, для того щоб ковбаски наші, в процесі запікання не згоріли. Вологими руками з приготовленої курячої суміші скачати курячі ковбаски. Якщо суміш розсипається, додайте ще трохи борошна. Покладіть ковбаски на деко, вистелений фольгою.

Поставте у вже розігріту до 350 F (180 С за Цельсієм) градусів духовку і запікайте протягом 25 хвилин.

А поки, зробимо солодкий соєвий соус.
Він дуже добре підходить до цих курячим ковбасок.
2 столові ложки саке, 1/4 склянки вина, 1/3 склянки соєвого соусу, 2 столові ложки цукрового піску перекласти в маленьку каструльку або соусник, поставити на слабкий вогонь і варити, весь час помішуючи, до розплавлення цукру (або ви можете зробити те ж саме в мікрохвильовій печі, це набагато простіше). Готовий соус до курячим ковбасок перелити в соусник.

Коли курячі ковбаски будуть готові, перекласти їх в тарілку і змастити солодким соєвим соусом, приготованим вище. Якщо залишився соус можна подати до столу разом з курячими ковбасками.

Подаємо ковбаски до столу.
Приємного апетиту!