Курячі ковбаски з фаршу

Курячі ковбаски з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте приготуємо домашні ковбаски своїми руками. Їх я роблю з курячого фаршу. Курячий фарш в домашніх курячих ковбасках готується з серця, стегон і інших частин курки. Виходить просто чудово! Можна, звичайно, зробити фарш для ковбаски з курячого філе, але думаю вийти сухувато. Може, тоді додати що-небудь ще жирненького. Особливий смак ковбасок додає імбир, а завершує нотку гармонії солодкий соєвий соус, приготований з вином. Курячі ковбаски можна так само зробити на шпажках, як люля кебаб, так цікавіше подавати до столу. Запікаю я ковбаски в духовці. Кількість інгредієнтів розрахована на 8 ковбасок. Рецепт «курячі ковбаски» з курячого фаршу наведено нижче.

Покроковий рецепт