Для того, щоб приготувати курячі крильця, нам знадобиться каструля. Саме в ній ми згасимо курячі частини спільно з овочевою сумішшю і гречаною крупою. Подробиці у нас в рецепті.
Покроковий рецепт
Курячі крильця промиваємо під проточною водою. Розрізаємо курячі крильця на частини.
В підходящу каструлю заливаємо олію. Прогріваємо його оптимально. Частини курячих крилець викладаємо для піджарки в каструлю. Відразу присипаємо їх за смаком сіллю, можна додати дрібку меленого чорного перцю. Обсмажуємо курячі частини близько 6-7 хвилин, періодично перемішуючи їх.
До підсмаженою курячих крилець викладаємо овочеву суміш (морква, болгарський перець, кабачки, горох, кукурудза, квасоля двох видів). Її можна не розморожувати. Тушкуємо крильця з овочевою сумішшю приблизно 5 хвилин. За цей час підготуємо гречану крупу.
Гречку добре промиваємо під проточною водою, потім поміщаємо в каструлю.
Досолює за смаком, заливаємо кип’яченою водою. Накриваємо кришкою.
Тушкуємо курячі крильця з гречкою і овочами на малому вогні до повної готовності всіх інгредієнтів страви (приблизно 20-25 хвилин).
Апетитне і ситна страва з курячих крилець, гречки та овочів готово! Всім приємного апетиту!