Курячі крученики з помідорами і сиром

Курячі крученики з помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе гарненько помити, видалити зайвий жирок. М’ясо відбити з обох сторін (куряче м’ясо відбивають лише злегка), посолити за смаком, присипати чорним меленим перцем. Приблизно, товщина шматочка повинна бути 1 – 1,5 см.

Помідори помити, нарізати по можливості соломкою. Сир нарізати довгими скибочками. Відбите куряче філе, розкласти на робочій поверхні. На край відбитого м’яса викласти нарізаний шматочками помідора і скибочки сиру.

Загорнути м’ясо в рулети.

Курячі рулетики перекласти в вогнетривку форму, выстеленную пекарської папером або фольгою (можна вогнетривку форму просто змастити олією). Полити зверху трохи рослинним маслом, щоб крученики не підсихали при запіканні. Посипати кунжутним насінням і листочками свіжого чебрецю (або, за бажанням, іншими травами). Запікати м’ясні курячі рулетики з сиром і помідором в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 15-20 хвилин або до готовності кручеників. (Якщо фаршировані м’ясні рулетики почнуть горіти, накрийте їх фольгою, глянсовою стороною до верху).

Рулетики з курячого філе з помідором і сиром краще подавати відразу, поки м’ясо тепле. На гарнір чудово підійде рис, гречана крупа або картопляне пюре.

Перед подачею до столу прикрасьте тарілку з м’ясними рулетиками свіжими овочами. Приємного апетиту!