Курячі ніжки, запечені в маринаді в пакеті

Курячі ніжки, запечені в маринаді в пакеті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. З усіх інгредієнтів (крім ніжок, звичайно ж) зробити маринад в глибокій мисці.

2. Ніжки очистити від шкірки. Якщо ви любите шкірку, то можете залишити, але в нашій сім’ї всі її ненавидять. Плюс в ній дуже багато жиру і холестерину, що не дуже корисно для здоров’я. Тому, щоб куряче м’ясо принесло максимум користі, всі шкірку краще зняти. Це досить трудомісткий процес. Можете спробувати зрізати ножем, але мій чоловік знімає плоскогубцями. Покладіть ніжки в маринад і добре їх натріть їм, щоб він повністю обволік ножі. Поставте маринуватися на 2 години. Час від часу поливайте ніжки стікшим маринадом.

3. Покладіть ніжки разом з маринадом в рукав для запікання і поставте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 45-50 хвилин.

4. Подаємо до столу!