Швидкий рецепт, всі давно відомі продукти, але при цьому смачний і соковитий результат.
Інгредієнти
Куряче філе – 1 штучка | |
Яйце – 2 штуки | |
Борошно – 2 столових ложок | |
Плавлений сирок – 1 штука | |
Цибуля – 1 головка | |
Майонез – 1 столова ложка | |
Сіль, перець – За смаком | |
Майонез – 1 столова ложка |
Класичний рецепт рубаних котлет всім відомий, але можна спробувати внести новий виток та гаму смаку в це блюдо.
Покроковий рецепт
Готуємо куряче філе, моєму його і зачищаємо, потім нарізаємо середніми кубиками. Також дрібно нарізаємо цибулю, інгредієнти складаємо в глибоку мисочку.
На дрібній тертці натираємо плавлений сирок. Для того, щоб сир не лип до рук і не був занадто м’яким існує одна маленька кулінарна хитрість: за хвилин 15 до використання покласти сирок в морозильну камеру, після цього його можна буде швидко і просто додати в блюдо.
Додаємо в миску з філе і цибулею плавлений сирок, борошно, яйця, майонез, сіль і перець за смаком, можна також додати свої улюблені приправи для курки. Все ретельно перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, наливаємо масло і викладаємо ложкою наше приготоване м’ясне тісто, смажимо на середньому вогні з двох сторін.
Страва готова! Швидко, просто, смачно і соковито! Можна подавати з будь-яким гарніром, або ж просто на закуску. Приємного апетиту!