Для приготування нам знадобиться: курячі шлунки, цибулю, моркву, соєвий соус, часник, сіль, перець, оцет, олія рослинна (для смаження).
Покроковий рецепт
Для приготування нам знадобиться курячі шлунки промити і відварити в підсоленій воді (варити близько години, щоб були м’які).
Тим часом ми чистимо цибулю (нарізаємо кубиками), моркву (тремо на крупній тертці).
На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву.
Після того як зварилися наші курячі шлунки охолодити, дрібно режим і обсмажуємо на сковороді.
Після в мисці змішуємо курячі шлунки додаємо овочі, соєвий соус, часник, сіль, перець за смаком, оцет.
Залишаємо щоб добре просочилося і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!