Курячі шлуночки тушковані в сметані

Курячі шлуночки тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготуванні. Інгредієнти для його легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт


Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Курячі шлунки промити і відправити варитися на 50 хвилин.


Змішати всі спеції: куркума, барбарис, чорний мелений перець, корицю, чікен масалу, імбир мелений, насіння гірчиці.

Цибулю порізати півкільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити цибулю з морквою.


Додати в сковороду спеції і обсмажити близько хвилини.

Відварені шлунки порізати.

Відправити в сковороду до моркви з цибулею і спеціями шлунки, обсмажити близько 3 хвилин.

Додати майонез і обсмажити ще близько 3 хвилин.

Додати сметану і перемішати, обсмажити близько хвилини, додати трохи води (приблизно половину склянки) і протушкувати 15 хвилин.






Блюдо готове. На гарнір можна подати картоплю. Приємного апетиту!