Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці готуються протягом 30 хвилин. Дуже смачно і швидко
Інгредієнти
Курячі стегна – 2 шт. | |
Картопля – 3 шт. Середньої величини. | |
Майонез – за смаком | |
Сир (використовували Голландський) – жменю тертого | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Для соусу: | |
Майонез – за смаком | |
Томатна паста – за смаком | |
Часник – 2-3 зубчики |
Готується протягом 30 хвилин. Нічого складного.
А виходить смачно і ситно.
Потрібно:
Курячі стегна – 2 шт. (це стегенце, тільки не весь, а тільки половина, та яка не крайня)
Картопля – 3 шт. Середньої величини.
Майонез
Сир (використовували Голландський)
Сіль
Перець
Для соусу:
Майонез
Томатна паста
Часник – 2-3 зубчики
Покроковий рецепт
Як готувати:
Куру моєму, натираємо сіллю, перцем. Відкладаємо.
Картоплю ретельно миємо, так як чистити її не потрібно. А скрипіти піском на зубах задоволення ще те.
Ріжемо картоплини уздовж. Виходять у нас 6 половинок. Красивих і чудових.
Гріємо духовку до 180-200 градусів.
Беремо деко.
На нього викладаємо картоплю. Шкіркою вниз, зрізом вгору. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Курку добре змащуємо майонезом. Укладаємо поруч з картоплею.
Якщо стегна великі, то можна потикати ножем, щоб швидше пеклися. Інакше може картопля вже приготуватися, а курка усередині бути сирою. Тремо сир На тертці.
І посипаємо зверху і курку та картоплю.
Складаємо це справа хвилин на 20-25 в духовку. Дивитися потрібно просто — протикаємо курку, якщо крові немає, то готово. Дуже смачно і добре. Приємного апетиту!