Курячий суп з макаронами і плавленим сиром

Курячий суп з макаронами і плавленим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з куркою і макаронами на вершковому плавленном сирі – апетитне і поживне блюдо на швидку руку!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Сир плавлений – 50 г
Курячий бульйон – 2 чашки
Зелена цибуля – невеликий пучок
Куряча грудка – 50 г
Чорний перець – щіпка
Зелень – невеликий пучок
Макарони – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячий суп з макаронами і плавленим сиром

Вершковий суп з плавленим сиром і куркою – варіант відмінного смачного супу на курячому бульйоні і домашньому плавленном сирі. Таке блюдо підійде на обід або вечерю разом з грінками або часниковими тостами. Замість курки можна використовувати м’ясо індички або качки, кролика або гусака. Наваристий і ніжний супчик добре впишеться в будь-меню!

Покроковий рецепт

Очистити картоплю, промити і нарізати на кубики. Помістити скибочки картоплі в каструлю, залити водою і бульйоном, змішаних в пропорціях 1:2. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Додати подрібнене м’ясо курки, на якій варився бульйон.

Коли коренеплід буде м’яким, додати терту моркву, домашній плавлений сир і макарони. Можна використовувати як домашній, так і покупної сир.

Всипати в суп нарізану зелену цибулю. Додати після того, як всі інгредієнти будуть готові – за п’ять хвилин до закінчення приготування.

Дати супу настоятися протягом чверті години.

Подавати страву до столу теплим. Приємного апетиту!