Суп з куркою і макаронами на вершковому плавленном сирі – апетитне і поживне блюдо на швидку руку!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Сир плавлений – 50 г | |
Курячий бульйон – 2 чашки | |
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Куряча грудка – 50 г | |
Чорний перець – щіпка | |
Зелень – невеликий пучок | |
Макарони – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Вершковий суп з плавленим сиром і куркою – варіант відмінного смачного супу на курячому бульйоні і домашньому плавленном сирі. Таке блюдо підійде на обід або вечерю разом з грінками або часниковими тостами. Замість курки можна використовувати м’ясо індички або качки, кролика або гусака. Наваристий і ніжний супчик добре впишеться в будь-меню!
Покроковий рецепт
Очистити картоплю, промити і нарізати на кубики. Помістити скибочки картоплі в каструлю, залити водою і бульйоном, змішаних в пропорціях 1:2. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.
Додати подрібнене м’ясо курки, на якій варився бульйон.
Коли коренеплід буде м’яким, додати терту моркву, домашній плавлений сир і макарони. Можна використовувати як домашній, так і покупної сир.
Всипати в суп нарізану зелену цибулю. Додати після того, як всі інгредієнти будуть готові – за п’ять хвилин до закінчення приготування.
Дати супу настоятися протягом чверті години.
Подавати страву до столу теплим. Приємного апетиту!