Курячий суп з смаженою кукурудзою та овочами

Курячий суп з смаженою кукурудзою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наваристий курячий суп з смаженою кукурудзою та овочами

Покроковий рецепт

У великій каструлі на сильному вогні обсмажити часник (зубчики залишити цілі), перед цим додавши 2 столові ложки оливкової олії. Коли масло зашипить, додати курячі стегна (покласти їх шкірою вниз) і смажити 5 хвилин. Перевернути стегна і смажити ще 3 хвилини. Додати 3 склянки води, 1 лавровий листок, 2 склянки курячого бульйону. Довести до кипіння, потім додати 1 довільно нарізану моркву, 1 стебло селери (крупно порізаного) і 1 /2 головки ріпчастої цибулі. Варити бульйон на повільному вогні 30 хвилин.

Поки бульйон вариться, нарізати залишилися стебла селери і решта 2 моркви. Дрібно нарізати кубиками другу половину ріпчастої цибулі. Всі інгредієнти перемішати в мисці. Промити ретельно кінзу (стебла) і дрібно нарізати. Перекласти кимнзу в миску до овочів.

У сковороді на сильному вогні, злегка обсмажити кукурудзу. Видалити з качани кукурудзи. (Ви можете покласти їх навзнаки на обробну дошку і зрізати всі ядра, це легко і зручно). Відкладіть кукурудзу в бік, поки вона нам не знадобиться.

У великій сковороді на сильному вогні розжарити 1 столову ложку оливкової олії. Додати всі раніше нарізані овочі і смажити 5 хвилин. Додати 1 / 2 чайної ложки солі, додати ядра кукурудзи і смажити ще протягом 2 хвилин. Вимкнути вогонь і відкласти сковороду з овочами поки в сторону.

Коли бульйон звариться, витягнути курячі стегна і покласти їх на тарілку для охолодження. Кинути всі обсмажені овочі в бульйон з лавровим листом.

Коли курка охолоне, видалити кістки і шкіру, і обробити м’ясо пальцями (набагато простіше саме таким чином). Відкласти куряче м’ясо в миску. Залишки курячого бульйону додати до основного. Довести до кипіння і додати приготовані овочі. Варити суп на повільному вогні 10 хвилин. В кінці варіння додати кайенский перець, куряче м’ясо і варити ще 10 хвилин.

Суп з кукурудзою і овочами приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Овочевий суп розлити по тарілках, прикрасивши його листям кінзи. Приємного апетиту!