Лагман по-узбецьки

Лагман по-узбецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лагман – це локшина з підливою. Лагман може бути і супом і другою стравою. Є кілька варіацій лагмана в залежності від виду використовуваної локшини і підливи. Підливу готують з овочів, а так само використовують при приготуванні перець, баклажани, квасоля, редьку, цибулю, моркву, засолений болгарський перець . У лагман додаються часник, прянощі і зелень. По звичаям, лапша готується спеціального виду, плоска або витяжна товстенька. Я взагалі робила саморобну. Але можна зробити і “ледачий” варіант з готової плоскої локшини. Тим більше, що при нинішньому достатку макаронних виробів і зайнятої життя, це безпрограшний варіант. На авторство рецепту не претендую, так як за цим рецептом готувала моя мама, і в нашій родині він так і закріпився.

Покроковий рецепт