Лечо на зиму

Лечо на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Виходячи з регіону застосування, рецепт додають різноманітні овочі і приправи, доводячи смакові характеристики страви виходячи з особистих харчових пріоритетів. Класичним вважається набір компонентів, який складається з стиглих томатів, солодкого перцю і цибулі. Заборон у використанні того або іншого виду овоча не існує, кожен кулінар вибирає свою зручну і відповідну формулу.

У Росії поширений рецепт лечо з використанням кабачків і баклажанів, трохи нагадує французький рататуй, але з особливим ароматом і присмаком. Свіжі літні продукти користуються популярністю і любов’ю у господинь, завдяки своїй дешевизні в сезон і простоті придбання. Страва, вражаюче по своїй універсальності, легкості і невитіюватість у виконанні.

Щоб навчитися готувати лечо потрібно простий список продуктів.

Покроковий рецепт