Відмінний рецепт супу для легкого обіду. Організм задоволений, фігура в порядку.

Інгредієнти
| Картопля – 4-5шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Печериці – 100-150 гр. | |
| Фарш для фрикадельок – 200 -250 гр. | |
| Часник – 3-4 зубки | |
| Зелень (кріп, петрушка) – по 3 гілочки | |
| сіль, перець – за смаком | |
| лавровий лист – 1 шт. | |
| сухі трави – 1 ч. л. | |
| рослинне масло – 2-3 ст. л. |
Дуже легкий на смак супчик, підійде для всієї родини і навіть дітям від року і тим, хто стежить за своєю фігурою. Готується так само швидко як і з’їдається. Фарш використовувала готовий, залишилася від приготування м’ясного рулету. Для додання ситності можете додати рис або краще пшоно. Не бійтеся додавати спеції, сухі трави, від цього суп стане пахучіше, а смак незвичайним.
Покроковий рецепт

Поставити каструлю з водою для кипіння. В цей час очищаємо і нарізаємо картоплю кубиками або як вам більше подобається, але не дрібно, щоб не розварилася.

Кидаємо картоплю в киплячу воду. Чистимо і тремо на тертці моркву, цибулю ріжемо кубиками, шампіньйони шматочками. Часник як і моркву тремо на тертці, так він краще віддасть свій аромат при пассеровке.

Розігріваємо сковорідку, наливаємо масло і відправляємо пассероваться на 5 хвилин моркву, цибулю, часник і гриби.

Готуємо фарш для фрикадельок, у мене з курінного філе, який залишився після приготування інших страв. У складі цибулю, часник і яйце. Яйце не обов’язково. М’ясо теж будь-який, але краще курка або індичка, у нас же легкий суп.


У киплячу воду з картоплею відправляємо наші овочі з грибами зі сковороди.
Відразу ж додаємо в киплячий суп фрикадельки або просто шматочки фаршу, зелень і спеції. Обов’язково додайте сухі трави (італійські, прованські або просто суміш).
Закриваємо кришку і на повільному вогні залишаємо кипіти хвилин 10-15.

Даємо настоятися мінімум 10 хвилин. Можна подати зі сметаною або йогуртом.
Приємного апетиту!
