Основний час витрачається на підготовку інгредієнтів, а сам салат готується дуже швидко.
Інгредієнти
Печінка яловича, свиняча або куряча – 350-400 гр. | |
Морква – 2-3 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 3 шт. | |
Солоні огірки – 5-6 шт. | |
Яйця – 5 шт. | |
Майонез – 200-300 гр. |
Всі ми знаємо, що печінка – дуже корисний продукт. Але він ще і дуже смачний! Давайте приготуємо салат з печінки, який сподобається всім без винятку!
Покроковий рецепт
Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору. Печінка, яйця і моркву варимо до готовності.
Готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування.
Натираємо всі складові на і укладаємо шарами. Печінка іде першим шаром. Покриваємо майонезом.
Потім йде шар огірків. Після – морквяний шар. Наступний шар – смажену цибулю і яєчний білок. Не забуваємо кожен шар змащувати майонезом. Прикрашаємо Салат жовтками.
Ставимо на 2-3 часав холодильник, щоб він просочився, і їмо неймовірно смачне блюдо.
Приємного апетиту!
Приємного апетиту!