Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою – страва для гурманів
Інгредієнти
Паста будь – 500 гр | |
Вершки 10%-20% – 200 гр | |
Куряче філе – 200 гр | |
Шпинат – 50 гр | |
Сир – 100 гр | |
Сіль – за смаком |
Смачно і корисно. Взагалі, я шанувальник Італійської кухні. Обожнюю пасту в будь-якому вигляді. Варіантів купа! Зі вершковим, томатним соусом, соусом песто, навіть просто з сиром-смакота! З вершковим-мій улюблений рецепт. Паста виходить ніжною і соковитою. Додаючи різні продукти, можна отримувати багато різних смаків цієї страви. Наприклад, гриби, креветки, червону рибу або тунець. Експериментувати можна багато, але завжди виходить сто відсотків смачно! Байдужих не залишиться!
Покроковий рецепт
Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити протягом 5 хвилин. Можна додати нарізані печериці.
Нарізати дрібно шпинат.
Згасити разом з куркою протягом двох хвилин. Поки листя не зменшуватися в об’ємі. Посолити. Додати приправи, які ви любите. У мене перець суміш перців з часником, паприка, куркума і каррі.
До вмісту сковороди додаємо вершки і натертий часник. Прогріваємо, але не кип’ятимо! А то вершки згорнуться. Відварюємо локшину по інструкції на пачці. Макарони можна використовувати будь-які. Ідеально підійдуть спагетті. Краще використовувати макарони з твердих сортів пшениці і не переварювати. Краще не доварити. У гарячому соусі вони дійдуть до повної готовності. Відкидаємо на друшляк. Потім висипаємо в сковороду до соусу і добре перемішуємо. Посипаємо тертим сиром.
Приємного апетиту!