Страва готується дуже швидко і просто. Виходить смачне і поживне. Соєвий соус надає особливої пікантності і робить з повсякденного локшини ресторанну страву!
Інгредієнти
локшина – 400 гр. твердих сортів | |
куряче філе – 200 гр. | |
цибуля – 2 шт. | |
соєвий соус – 3 ст. л. | |
сухий імбир – 1 ч. л. | |
приправа сіль – за смаком | |
часник – 4 зубчики |
Дуже смачна локшина з курячим м’ясом стане ідеальним вечерею для всієї родини.
Покроковий рецепт
Спочатку підготуйте всі необхідні продукти, їх не так вже й багато: локшина, куряче філе, цибуля, соєвий соус приправа.
Для початку потрібно зварити локшину. Для цього візьміть велику каструлю, закип’ятити воду, добре посоліть (норма для макаронних виробів 1 ст. л. солі на 1 літр води) і локшину зваріть.
Поки вариться локшина наріжте м’ясо невеликими кубиками, а також наріжте цибулю.
Розігрійте сковороду, налийте соняшникової олії. Обсмажте м’ясо і цибулю до золотистого кольору.
Далі необхідно додати приправу. Сіль для м’яса не знадобиться, так як ми використовуємо соєвий соус, а він солоний.
А також видавіть 4 зубчики часнику.
Злегка обсмажити м’ясо з приправою, додати соєвий соус, хвилинку протушкувати, додати пів чашки води і протушкувати ще 2-3 хвилини.
За цей час локшина вже зварилася, промийте її і викладайте зверху на м’ясо на сковороду.
Все добре перемішайте, щоб м’ясо і цибулю рівномірно розподілилися з локшиною. Вершкове масло не знадобиться, так як м’ясо обсмажувалося на соняшниковій, і кількості жиру цілком достатньо.
Локшина з куркою і соєвим соусом готова, можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!