Ніжна рибка у власному соку.

Інгредієнти
| Філе лосося – 2 шт | |
| Розмарин – 1 ч. л. | |
| Гірчиця – 3 ч. л. | |
| Лимон – 1 шт | |
| Сіль – За смаком | |
| Оливкова олія – 2 ч. л. |
Часом так хочеться відпочити від кухонних справ, але і без вечері залишати сім’ю не можна. В такому випадку допоможе простий, швидкий і дуже смачний рецепт запеченого лосося в духовці. Блюдо виходить соковитим і ніжним, при запіканні риба зберігає свої корисні властивості і радує домочадців чудесним запахом і смаком. Для цього Вам потрібно буде готове філе лосося без шкіри, духовка і п’ятнадцять хвилин вільного часу.
Покроковий рецепт


Включити духовку для розігріву до 200 градусів. Підготувати філе лосося. Видалити шкіру, кісточки, насухо промокнути серветками. Лимон нарізати часточками.

Зробити з фольги човник з бортиками. Це необхідно для того, щоб сік при запіканні не розтікався по формі.


Змастити за допомогою пензлика рибку оливковим маслом, гірчицею.

Зверху посипати розмарином. Можна використовувати подрібнену приправу, а можна покласти цілі гілочки.

Викласти лимончик.

Повністю закрити рибку фольгою зверху і прибрати в духовку на 45 хвилин.

Намагайтеся не перетримувати рибу в духовці. Як тільки побачите, що сік починає випаровуватися вимикайте духовку. Інакше рибка вийде сухою.

Подавайте з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
