Лосось, запечений в духовці у фользі

Лосось, запечений в духовці у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Включити духовку для розігріву до 200 градусів. Підготувати філе лосося. Видалити шкіру, кісточки, насухо промокнути серветками. Лимон нарізати часточками.

Зробити з фольги човник з бортиками. Це необхідно для того, щоб сік при запіканні не розтікався по формі.


Змастити за допомогою пензлика рибку оливковим маслом, гірчицею.

Зверху посипати розмарином. Можна використовувати подрібнену приправу, а можна покласти цілі гілочки.

Викласти лимончик.

Повністю закрити рибку фольгою зверху і прибрати в духовку на 45 хвилин.

Намагайтеся не перетримувати рибу в духовці. Як тільки побачите, що сік починає випаровуватися вимикайте духовку. Інакше рибка вийде сухою.

Подавайте з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!