Включити духовку для розігріву до 200 градусів. Підготувати філе лосося. Видалити шкіру, кісточки, насухо промокнути серветками. Лимон нарізати часточками.
Зробити з фольги човник з бортиками. Це необхідно для того, щоб сік при запіканні не розтікався по формі.
Змастити за допомогою пензлика рибку оливковим маслом, гірчицею.
Зверху посипати розмарином. Можна використовувати подрібнену приправу, а можна покласти цілі гілочки.
Викласти лимончик.
Повністю закрити рибку фольгою зверху і прибрати в духовку на 45 хвилин.
Намагайтеся не перетримувати рибу в духовці. Як тільки побачите, що сік починає випаровуватися вимикайте духовку. Інакше рибка вийде сухою.
Подавайте з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!