Макарони аля по-флоцки з лівером

Макарони аля по-флоцки з лівером – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони аля по-флоцки з лівером – це дуже смачне і корисне блюдо, яке дуже легко готується.

Інгредієнти

свиняче легке – 700 гр
серце – 300 гр
цибуля ріпчаста – 2 шт
рослинне масло – для смаження
сіль – за смаком
перець чорний мелений – за смаком
макарони – 800 гр
вершкове масло – 50 гр

Як приготувати Макарони аля по-флоцки з лівером

Готувати фарш з ліверу можна з будь-яких субпродуктів: легеня, печінка, серце. Можна використовувати окремо, а можна їх комбінувати на свій смак. Чисто з печінки робити такий фарш не рекомендую, вийде сухувато, а ось у поєднанні з іншими продуктами – пальчики оближеш.

Покроковий рецепт

Першим ділом підготуємо субпродукти. Наріжемо шматками і добре промиємо в проточній воді.

Заливаємо окропом, солимо і варимо до готовності на повільному вогні, приблизно хвилин 40. Перевірити готовність можна виделкою – легко протикається, значить готово. Зварені субпродукти охолоджуємо.

Ріпчасту цибулю чистимо, миємо у воді і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на рослинному маслі в сковороді до золотистого кольору.

Остиглі легені і серце прокручуємо через м’ясорубку і додаємо до підсмаженої цибулі.

Додаємо перець, можливо треба ще підсолити, то підсолимо. Перемішуємо, можна додати трохи бульйону і вершкового масла, щоб фарш був більш соковитим.

Відварюємо макарони, для цього в киплячу, підсолену воду закидаємо макарони, перемішуємо, щоб вони не прилипли до дна каструлі і після закипання варимо хвилин 10. Зливаємо воду через друшляк, промиваємо проточною холодною водою. Даємо стекти воді повністю. Додаємо фарш з ліверу, перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!