Макарони Пенне з вершковим соусом Песто і куркою

Макарони Пенне з вершковим соусом Песто і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати макарони відповідно до інструкції на упаковці.

Приготувати соус Песто.
За допомогою кухонного комбайна перемолоти, в першу, часник. Потім додати базилік і петрушку, подрібнити. Закинути сир пармезан (тертий), сіль і перець, перемішати ложкою. Додати оливкової олії (приблизно за смаком). Консистенція соусу повинна бути не клейка, але й не рідка. В останню чергу додати кедрові горішки, злегка перемолоти в блендері/комбайні (це дуже смачно, так як ці горішки-самородки так гарні!)

Змішати 1/3 соусу песто з курячим філе, нарізаним на смуги. Нагріти сковороду на середньому вогні, налити невелику кількість оливкової олії. Суміш обсмажити на сковороді до готовності. Потім додати вершки і перемішати. Підігріти, не доводячи до кипіння, зняти з вогню. Додати залишився соус песто, знову перемішати. Злити макарони і додати смажену курку з соусом Песто. При бажанні, присипати тертим пармезаном.