Макарони, запечені під сирною скоринкою

Макарони, запечені під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони відварити. Відкинути на друшляк.

Сосиски нарізати. Сир натерти на крупній тертці.


Змішати кетчуп з майонезом. Додати частину натертого сиру. Перемішати макарони з отриманою сумішшю і нарізаними сосисками. Розігріти духовку до 200 градусів. Форму для запікання змастити вершковим маслом і обсипати сухарями. Можна, звичайно і без сухарів. Але з ними знизу вийде хрустка скоринка.


Викласти макарони в форму. За бажанням, можна зверху на макарони викласти нарізані скибочками помідори або шампіньйони. Так само замість сосисок можна використовувати фарш, ковбасу або нарізане філе курки. Зверху посипати тертим сиром. Відправити запікати 20-25 хвилин, до утворення рум’яної скоринки.

Виходить ось така «запіканка». Знизу і зверху хрустка скоринка, усередині соковиті, м’які макарони. Приємного апетиту!