Малосольні огірочки з солодким яблуком

Малосольні огірочки з солодким яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молоді огірочки в сольовому розчині за 2 дні.

Інгредієнти

молоді огірочки – 10 шт
морква – 1 шт
цибуля ріпчаста – 1/2 цибулини
часник – 3 зуб.
яблуко солодке – 1 шт
кріп – 50 гр.
сіль – 30 гр. півтори столові ложки
вода – 1 л

Як приготувати Малосольні огірочки з солодким яблуком

Швидкий рецепт молосольных огірочків з пікантною солодкої ноткою і яблучним ароматом.

Покроковий рецепт

Підготовка продуктів не складе праці. Огірки промиваємо під проточною водою , обрізаємо з двох сторін ~по 2 мм. моркву очищаємо від шкірки. Часник ділимо на зубочки. Лук очищаємо і теж моєму.


Для соління цибулю нарізати великими часточками, моркву шаткуємо кубиками 1 на 1 см, часник залишається цілим. Солодке яблуко розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо на тонкі пластинки.


Низ страви выкладывем кропом, зверху кладемо огірочки, на них інші овочі, накрывем всі гілочками кропу.


Тепер готуємо розсіл. Для швидкого ефекту воду для нього потрібно закип’ятити. В 1 л окропу додаємо всю сіль, запашний перець і лавровий лист. Виливаємо суміш на огірочки. Накриваємо кришкою і даємо постояти в теплому місці 2 дні. Після цього огірочки готові. Щоб вони не пересолились ставимо їх у холодильник.
Порада 1 . Якщо таке блюдо потрібно вже на наступний день можна проколоти кожен огірочок виделкою або зубочисткою у кількох місцях, після чого залити їх розсолом. Такі огірки просолятся швидше.
Порада 2. Для того, щоб овоч зберіг свій хрускіт, в розсіл можна додати 1 ч. л. сухої гірчиці і 1 ст. л. горілки.
Порада 3. Якщо все ж блюдо готується не терміново, то можна залити всі інгредієнти холодним розсолом. Від цього кінцевий результат буде ще смачніше.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!