Ранок моєї малятка завжди починається з манної каші. Кожна матуся просто зобов’язана вміти варити смачну, корисну манну кашу.
Інгредієнти
Домашнє молоко – 0,250 мл | |
Манна крупа – 4 ч. л. з гіркою | |
Цукор – 2 ч. л. | |
сіль – 0,25 ч. л. | |
масло вершкове – 30 г |
Дотримуючись правильні пропорції, ви без праці впораєтеся з поставленим завданням. Легендарну манку, як правило, готують на молоці, або розбавляють водою. Порада: якщо ви стежите за фігурою, але не можете відмовити собі в дивовижному манном сніданку, замініть молоко водою, не додавайте масла і фруктові наповнювачі. Найчастіше манну кашу поєднують з медом, варенням, різними топинагми, фруктовим джемом. Вибір правильної каструлі – грає не маловажну роль у кінцевому результаті.
Покроковий рецепт
Ставимо каструлю з товстим дном на плиту на середній вогонь. Наливаємо молоко.
У глибокій ємності змішуємо: сіль, цукор, манку.
Доводимо молоко до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму.
Як тільки молоко починає закипати, засипаємо сухі інгредієнти. Засинайте манку частинами, безперервно помішуючи.
Залишаємо кашу варитися на повільному вогні не більше 3-4 хвилин.
Накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо настоятися 12-15 хвилин.
Насипаємо в тарілку, додаємо шматочок масла і запрошуємо всіх до сніданку. Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно, радуйте своїх близьких смачними рецептами, приготованими з любов’ю.