Пиріг з продуктів, які завжди є в будинку!
Інгредієнти
Яблука (кисло-солодкі) – 2-3 шт. | |
Вишні (без кісточок) – 100 гр. | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Розпушувач – за бажанням | |
Яйця – 2-3 шт. | |
Цукор – 1 склянка | |
Кефір або йогурт – 1 стакан | |
Манна крупа – 1 стакан |
Дуже смачний і легкий у приготуванні!!
Покроковий рецепт
Приготуємо інгредієнти!
Манну крупу залити кефіром або йогуртом, для набухання (бажано на хвилин 30).Яблука очистимо від шкірки і насіння. Видалити кісточки з вишні.
Якщо яйця великі 2 , у мене маленькі домашні, тому 3 Яйця збити з цукром до пишної густої маси.
Змішати набряклу манну крупу і збиті яйця, при бажанні додати розпушувач або соду, соду можна не гасити так як кефір, кисле середовище. Ванілін.
Тісто у нас готове, залишилося змастити форму олією і можна додавати вишні та яблука! Випікати при температурі 180°, 40-50 хв. Якщо вишні морожені або яблука дуже соковиті, то випікати потрібно на 10-20 хвилин більше. Готовність перевірити зубочисткою.Готовий пиріг остудити і зверху присипати цукровою пудрою.
Насолоджуємося смачним, ароматним і ніжним порогом! Не бійтеся експериментувати, пиріг можна додати ягоди, горіхи! Для любителів кориці можна додати корицю!