Марінара – італійський томатний соус

Марінара – італійський томатний соус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Томати, помити, обдати окропом, остудити, очистити від шкірки і подрібнити в блендері або за допомогою м’ясорубки.

2. Отриману томатну масу потрібно звільнити від насіння пропустивши через сито.

3. Нашатковані цибулю і часник обсмажити до м’якості в оливковій олії.

4. Пропущену через сито томатну масу додати до часнику і цибулі і довести до кипіння.

5. Додати дрібно нарізану зелень базиліка, цукор, орегано і червоний мелений перець, томатне пюре і варити на невеликому вогні до консистенції густої 50 – 70 хвилин.

6. Незадовго до закінчення варіння посолити.