Маринована капуста з аспірином

Маринована капуста з аспірином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт вказано на одну трилітрову банку.

Інгредієнти

Капуста – 1 качан Капусту потрібно покласти стільки, скільки поміститься в трилітрову банку.
Морква – 2 шт
Сіль – 3 ст. ложки Сіль потрібно брати велику.
Цукор – 3 ст. ложки
Аспірин – 3 таблетки
Лавровий лист – 3 шт
Чорний перець горошком – 6 шт

Як приготувати Маринована капуста з аспірином

Це дуже старовинний рецепт, чудове частування на будь-який випадок, що завжди йде на ура. Цим рецептом користувалися ще наші бабусі, додаючи в заготівлі аспірин. Рецепт без звичних нам консервуючих засобів, але не дивлячись на це зберігатися він дуже добре!

Покроковий рецепт

Знімаємо з качана верхні листки і шаткуємо капусту.

Трьом вимиту моркву з допомогою великої терки.

Змішуємо морквяну і капустяну нарізку.

Обдаємо банку окропом, засипаємо третину цукру, солі, перцю, лавровий лист і таблетку аспірину. Заповнюємо половину банки капустою, трамбуем і повторюємо закладку ще два рази.

Наливаємо окріп “по плечики” через п’ять хвилин доливаємо доверху і закатуємо.