Мариноване філе куряче, приготоване на грилі

Мариноване філе куряче, приготоване на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе промити і підсушити його, потім нарізати подрібніше свіжі листочки розмарину, пересипати в миску, додати гірчицю, подрібнений гострий перчик, соєвого соусу, зовсім трохи солі, прянощів, влити лимонний сік. Додати оливкову олію, потім перемішати все гарненько і отриманим пряним обмазати маринадом всі курячі шматки. Перекласти у великий пластиковий контейнер мариновані курячі грудки, закрити кришкою, прибрати в холодильник приблизно на сорок хвилин.

Підготувати сковорідку-гриль, прогріти її на самому сильному вогні, потім з обох боків обсмажити все мариновані курячі шматки. Як тільки м’ясо домашньої птиці буде повністю готове, загорнути його у фольгу і залишити на кухонному столі приблизно на п’ятнадцять хвилин.

Далі куряче філе перекласти на велике блюдо, посипати який-небудь свіжою ароматною зеленню і подавати із запеченою молодою картоплею.