
Інгредієнти
| Червона риба – 50 г (сьомга слабосаленая) | |
| Брокколі – 5 гілочок | |
| Болгарський перець – 1/2 шт | |
| Картопля – 1 шт. | |
| Листя салату – 2 аркуша | |
| Лимон – 2 ст. л | |
| Гірчиця діжонська – долька | |
| Сіль – 2 ч. л | |
| Мелений білий перець – за смаком | |
| Цукор – за смаком | |
| Петрушка – рублена |
Покроковий рецепт

Зробимо заправку для салату. Видавити сік лимона. Посолити, поперчити. Додати діжонської гірчиці і щіпку цукру.

Додати масло, якщо немає оливкової, можна і рослинне. Перемішати, спробувати на смак (може ще

Відварену картоплю нарізати кубиками. Приблизно такими ж кубиками нарізати сьомгу. Броколі відварити в подсаленной воді хвилин 5 і стежити, щоб воно не переварилось. Після опустити в холодну воду, потім перекласти на сито і обсушити. Вже відварне броколі розібрати (порізати) на суцвіття.

Кубиками нарізати болгарський перець. Порвати (нарізати) листя салату.

Все це акуратно перемішати в салатник і полити заправкою.

Прикрасити петрушкою. Приємного апетиту!
