Інгредієнти
Червона риба – 50 г (сьомга слабосаленая) | |
Брокколі – 5 гілочок | |
Болгарський перець – 1/2 шт | |
Картопля – 1 шт. | |
Листя салату – 2 аркуша | |
Лимон – 2 ст. л | |
Гірчиця діжонська – долька | |
Сіль – 2 ч. л | |
Мелений білий перець – за смаком | |
Цукор – за смаком | |
Петрушка – рублена |
Покроковий рецепт
Зробимо заправку для салату. Видавити сік лимона. Посолити, поперчити. Додати діжонської гірчиці і щіпку цукру.
Додати масло, якщо немає оливкової, можна і рослинне. Перемішати, спробувати на смак (може ще
Відварену картоплю нарізати кубиками. Приблизно такими ж кубиками нарізати сьомгу. Броколі відварити в подсаленной воді хвилин 5 і стежити, щоб воно не переварилось. Після опустити в холодну воду, потім перекласти на сито і обсушити. Вже відварне броколі розібрати (порізати) на суцвіття.
Кубиками нарізати болгарський перець. Порвати (нарізати) листя салату.
Все це акуратно перемішати в салатник і полити заправкою.
Прикрасити петрушкою. Приємного апетиту!