Мавританський салат з сьомгою

Мавританський салат з сьомгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Червона риба – 50 г (сьомга слабосаленая)
Брокколі – 5 гілочок
Болгарський перець – 1/2 шт
Картопля – 1 шт.
Листя салату – 2 аркуша
Лимон – 2 ст. л
Гірчиця діжонська – долька
Сіль – 2 ч. л
Мелений білий перець – за смаком
Цукор – за смаком
Петрушка – рублена

Як приготувати Мавританський салат з сьомгою

Покроковий рецепт

Зробимо заправку для салату. Видавити сік лимона. Посолити, поперчити. Додати діжонської гірчиці і щіпку цукру.

Додати масло, якщо немає оливкової, можна і рослинне. Перемішати, спробувати на смак (може ще

Відварену картоплю нарізати кубиками. Приблизно такими ж кубиками нарізати сьомгу. Броколі відварити в подсаленной воді хвилин 5 і стежити, щоб воно не переварилось. Після опустити в холодну воду, потім перекласти на сито і обсушити. Вже відварне броколі розібрати (порізати) на суцвіття.

Кубиками нарізати болгарський перець. Порвати (нарізати) листя салату.

Все це акуратно перемішати в салатник і полити заправкою.

Прикрасити петрушкою. Приємного апетиту!