.

Інгредієнти
| Свиняча вирізка – 800 г | |
| Журавлина – 100 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Рослинна олія – 2 столові ложки |
Як приготувати Медальйони з вирізки з журавлиною
Покроковий рецепт

Вирізку промити, обсушити, нарізати шматочками товщиною в 3-4 див.

Покласти медальйони в глибоку миску, посолити, поперчити, перемішати.

Розігріти олію на сковороді, викласти м’ясо. Смажити з двох боків до золотистої скоринки.

Потім на медальйони викласти журавлину, закрити кришкою і тушкувати близько 1 години. Якщо медальйони почнуть пригорати, допускається додати трохи води.

Подавати з гарніром. Приємного апетиту!
