.
Інгредієнти
Свиняча вирізка – 800 г | |
Журавлина – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 столові ложки |
Як приготувати Медальйони з вирізки з журавлиною
Покроковий рецепт
Вирізку промити, обсушити, нарізати шматочками товщиною в 3-4 див.
Покласти медальйони в глибоку миску, посолити, поперчити, перемішати.
Розігріти олію на сковороді, викласти м’ясо. Смажити з двох боків до золотистої скоринки.
Потім на медальйони викласти журавлину, закрити кришкою і тушкувати близько 1 години. Якщо медальйони почнуть пригорати, допускається додати трохи води.
Подавати з гарніром. Приємного апетиту!