.
Покроковий рецепт
Курячу грудку звільнити від кістки. Нарізати м’ясо на тонкі довгі смужки. Замаринувати в гірчиці.
Синій цибулю почистити, нарізати кільцями. Червоний перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Обсмажити обидва інгредієнта на оливковій олії 2-3 хвилини.
Закинути в сковороду куряче м’ясо, смажити до золотистого кольору. Потім додати кунжутне насіння і кетчуп. Смажити ще 2 хвилини.
Листя салату порвати руками, викласти в глибоку миску. Перемішати з соусом гуакамоле. Рецепт приготування гуакамоле.
На тарілку викласти салат. Зверху викласти курку з овочами. Прикрасити тарілку жовтими помідорами.