Міні-чебуреки з яловичим фаршем

Міні-чебуреки з яловичим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі ми звикли, що чебуреки продаються у вуличних кафе, але якість не завжди на хорошому рівні: то мало м’яса, то тісто товсте. Тому краще домашньої їжі нічого немає.

Покроковий рецепт

М’якоть яловичини, сало свинини і цибулю перемолоти за допомогою м’ясорубки. Отриманий після м’ясорубки фарш ретельно перемішати руками.

В пів склянки налити кип’яченої води, посолити і поперчити, додати отриману воду у фарш, знову добре перемішати.



2 склянки холодної води вилити в миску, посолити, додати яйце і перемішати. Додати борошно, борошно додавати поки тісто не перестане липнути до рук. Готове тісто покласти на 10 хвилин «відпочити».


Після приступаємо до ліплення чебуреків. Відрізаємо частину тіста, розкачуємо його і за допомогою невеликої по діаметру тарілки робимо кола.


На одну сторону кола кладемо тонким шаром фарш, скріплюємо пальцями, після по краях проходимся виделкою.

Обсмажуємо чебуреки на розігрітій сковороді з маслом з двох сторін.