1. Калину промити, протерти в комбайні через спеціальні насадки в пюре, щоб позбутися від кісточок. Якщо блендера немає, то можна зробити це через сито або прес для пюре.
2. У пюре з калини додати яйця (2 шт) та цукор (150 гр.). Розмішати.
3. Всипати крохмаль. Щоб не було грудок, крохмаль можна розвести в невеликій кількості води або калинового пюре.
4. В чаші комбайна замісити пісочне тісто згідно інструкції або замісити вручну: для тіста з рецепту потрібно 100 гр. цукру і 1 яйце.
5. Тісто розкачати, вирізати відповідним за розміром склянкою кружечки і заповнити формочки для випічки.
6. Залити калиновий начинку. Пекти в духовці при 150 градусах 40 хвилин.
7. Дуже цікаві за смаком тарти вийшли – з легкою кислинкою і терпкістю, але солодке тісто врівноважує цей смак. А подивіться, які гарні вони в розрізі!