Приготувати таку рибу стоїть на вечерю. Можна подавати з гарніром, так і як самостійну страву (що я і рекомендую).
Інгредієнти
філе минтая – 400гр. | |
сметана 20% – 200гр. | |
сир твердий – 50гр | |
сіль,перець – за смаком | |
свіжа зелень – на-віч | |
фольга для запікання – – |
Всім привіт.
З недавніх пір я перейшла на правильне харчування і, відповідно, зайнялася пошуком легких в приготуванні і корисних страв. Зараз хочу запропонувати Вам один з моїх улюблених рецептів білкового вечері : Минтай запечений у сметані.
Покроковий рецепт
Перший крок.
Підготовка.
Філе миємо й нарізаємо на порційні шматочки.
Тремо сир на тертці.
Нарізаємо зелень.
Включаємо духовку на 180 градусів.
Другий крок.
У сметану додаємо сіль і перець (можна додати будь-яку приправу для риби).
Вмочаємо в цьому соусі наші шматочки.
З фольги формуємо «кошик» і викладаємо туди рибу.
Третій крок.
Відправляємо кошики в розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
Четвертий крок.
Через 15 хвилин ми посипаємо рибу невеликою кількістю сиру, зелені і відправляємо доготавливаться ще 10 хвилин.
Всім приємного апетиту!