Молочний суп з омарів

Молочний суп з омарів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп, зварений на кокосовому молоці – це гарантовано незвичайне перше блюдо. А з омарами воно вийде і дуже смачним, ароматним, апетитним.

Покроковий рецепт

1. Масло викладають на дно каструльки для варіння і розтоплюють. Викладають м’ясо омарів на три хвилини, смажать.

2. Кокосове молоко змішують з каррі-пастою і соком лайма в окремому посуді. Вливають отриману рідину до омарам, перчать і солять. Можна для прянощі додати сушеного часнику або меленого мускатного горіха.

3. Прогрівають протягом п’яти-десяти хвилин, при цьому суп не повинна сильно кипіти.

4. Подавати потрібно молочно-омаровый суп гарячим, виклавши в кожну супову тарілку гілочку зелені. Приємного апетиту!