Морський салат з капусти та крабових паличок

Морський салат з капусти і крабових паличок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Розморозьте пачку крабових паличок, зніміть з них пакетики, розкрутіть і наріжте тоненькими смужками. Виходить така собі, крабовая локшина.

2. Морську капусту відкрити, злити з неї зайву рідину. Краще вибрати улюблену капусту, по своєму смаку. До того ж капуста може містити додатково масло і, часто буває, кунжутне насіння. Така капуста буде її смачніше в салаті.

3. У мисці змішати морську капусту і порізані крабові палички.

4. Додати в салат дрібку солі, салатний майонез. Все гарненько перемішати

5. Додати в салат червону ікру масаго і подавати салат до столу.