Подають м’ясні биточки традиційно з томатним соусом або якими-небудь підливами.
Покроковий рецепт
До готовності в підсоленій воді відварити добре промитий довгозерний рис, а поки він готується, можна дрібніші порубати свіжу зелень, а також часникові зубці і очищену цибулину.
У миску з рубаним м’ясом перекласти подрібнену зелень і овочі, а також відварений теплий рис.
Додати трохи солі, збиті яєчні жовтки і мелений перець.
Крім того, в миску потрібно також додати мелені сухарі, далі зволоженими руками перемішати отриману масу. Сформувати з неї кульки середнього розміру, злегка сплющити їх.
Вмочити м’ясні биточки у збитому яєчку і обваляти в панірувальних сухарях.
У сковороді розжарити оливкова чи будь-яке інше рослинне масло, потім викласти в нього м’ясні биточки і обсмажувати з усіх боків до рум’яного кольору.
Як тільки м’ясні биточки будуть готові, перекласти їх на блюдо і подавати в гарячому вигляді з кетчупом, соєвим соусом або поливкою.