Підготувати всі інгредієнти для рулетиків. Гарненько вимити філе і зелень кропу.
Розрізати курячу грудинку на досить великі слайсы, але не пошкодите м’ясо, щоб начинка з сиру не витекла з крокетів.
Акуратно відбити шматочки курячого філе з допомогою харчової плівки, щоб не розірвати м’ясні волокна. Посолити м’ясо, посипати перцем і, за бажанням, паприкою або каррі.
Нарізати тонкими слайсами сир. Я використовую чеддер, добре підійде також моцарелла, російський і кантрі. Викласти шматочки сиру поверх відбитого філе.
Дрібно нашаткувати гілочки кропу.
Викласти на сир нарізаний кріп. Потім акуратно згорнути крокети, щоб начинка була щільно в серединці і не витекла при смаженні. Якщо загорнути м’ясо щільно не виходить – використовуйте зубочистки.
Приступаємо до приготування панірування для рулетиків. Вбиваємо в глибоку миску два курячих яйця. Солимо і перчимо. Додаємо одну столову ложку води.
Гарненько збиваємо яйця з допомогою виделки.
Готуємо паніровку в три етапи – спершу ретельно обвалюємо крокети в борошні, потім занурюємо в яєчну суміш, щоб вона щільно покрила борошно і повністю покриваємо крокет панірувальними сухарями. В сухарі також додаємо сіль і перець.
Готові рулети відправляємо в холодильник приблизно на півгодини, щоб паніровка гарненько схопилася. Потім обсмажуємо крокети на олії на маленькому вогні, щоб паніровка не згоріла, м’ясо встигло приготується, але і щоб утворилася золотава скоринка. Готувати страву приблизно 15-20 хвилин.
Подавати крокети гарячими, щоб соковита начинка з сиру і кропу витікала. Відмінним гарніром до таких рулетикам стане картопляним пюре. Приємного апетиту!