Мясні рулети крокет з зеленню

Мясні рулети крокет з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для рулетиків. Гарненько вимити філе і зелень кропу.

Розрізати курячу грудинку на досить великі слайсы, але не пошкодите м’ясо, щоб начинка з сиру не витекла з крокетів.

Акуратно відбити шматочки курячого філе з допомогою харчової плівки, щоб не розірвати м’ясні волокна. Посолити м’ясо, посипати перцем і, за бажанням, паприкою або каррі.

Нарізати тонкими слайсами сир. Я використовую чеддер, добре підійде також моцарелла, російський і кантрі. Викласти шматочки сиру поверх відбитого філе.

Дрібно нашаткувати гілочки кропу.

Викласти на сир нарізаний кріп. Потім акуратно згорнути крокети, щоб начинка була щільно в серединці і не витекла при смаженні. Якщо загорнути м’ясо щільно не виходить – використовуйте зубочистки.

Приступаємо до приготування панірування для рулетиків. Вбиваємо в глибоку миску два курячих яйця. Солимо і перчимо. Додаємо одну столову ложку води.

Гарненько збиваємо яйця з допомогою виделки.

Готуємо паніровку в три етапи – спершу ретельно обвалюємо крокети в борошні, потім занурюємо в яєчну суміш, щоб вона щільно покрила борошно і повністю покриваємо крокет панірувальними сухарями. В сухарі також додаємо сіль і перець.

Готові рулети відправляємо в холодильник приблизно на півгодини, щоб паніровка гарненько схопилася. Потім обсмажуємо крокети на олії на маленькому вогні, щоб паніровка не згоріла, м’ясо встигло приготується, але і щоб утворилася золотава скоринка. Готувати страву приблизно 15-20 хвилин.

Подавати крокети гарячими, щоб соковита начинка з сиру і кропу витікала. Відмінним гарніром до таких рулетикам стане картопляним пюре. Приємного апетиту!