Мясні рулети крокет з зеленню

Мясні рулети крокет з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі крокети – це ароматні, золотисті і хрусткі рулетики з курячого філе з ніжною вершковою начинкою. Це якийсь середній варіант між котлетами по-київськи та курячими нагетсами, але варіант простіший і менш клопіткий. Ситна страва, поживна і легка в приготуванні. А от смак… Ніжний, пряний і ароматний. Смак панірування, курячого філе та сиру більш, ніж класичний. А ось зелень відмінно відтіняє ці ніжні смаки. Такі рулетики добре підійдуть як для ситного обіду на друге, так і на вечерю. Але врахуйте – страва дуже калорійно і небажано на вечерю тим, хто береже фігуру. Щоб зробити блюдо менш калорійним – запікайте крокети в духовці в скляній формі або ж замініть паніровку на більш корисну крихту з волоських горіхів.

Гарячі крокети відмінно поєднуються з картопляним пюре, рисом або тушкується картоплею. Гарним доповненням до рулетів стане гірчичний соус ткемалі або сацебелі.

Покроковий рецепт