Мясні рулети з грудинкою і солоним огірком

Мясні рулети з грудинкою і солоним огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли до свята залишаються, якщо вже не лічені дні, то зовсім мало часу, воно, так чи інакше невблаганно закликає обміркувати, чим же порадувати гостей і домашніх, в першу чергу варто вирішити, що ж подати в якості гарячого.

Рулет з телятини хороший як в якості святкового страви в гарячому варіанті або у вигляді холодної закуски, так прийнятний і в якості повсякденного ласощі або інгредієнта для бутерброда.

Рекомендується саме телятина, вона ніжна, але менш жирна, тут слід мати на увазі, що в рецептурі страви передбачені самодостатньо жирні компоненти, неприйнятні для поєднання з м’ясом, що містить велику кількість жиру. Підійде і більш зріла яловичина, краща балыковая частину туші. М’ясо можна замаринувати, але це не принципово.

Покроковий рецепт