Мясні стожки

Мясні стожки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хліб залити водою, дати трохи постояти, віджати, подрібнити і додати у фарш. До нього ж додати сіль, перець, часник і яйце. Все добре перемішати. Хліб зробить фарш більш м’яким.

На сковороді, з невеликим додаванням олії, обсмажити цибулю і моркву до м’якості. Посолити, поперчити.

Сметану посолити, поперчити. Можна ще додати зелень і трохи сиру.


Сиру картоплю (можна варений) і сир натерти на крупній тертці


На змащений олією лист викласти фарш у формі коржа, зробити невелике поглиблення в середині.


Викласти цибулю з морквою, змастити сметаною (приблизно 1 ч. л. на один корж).


Зверху викласти помідори, потім картоплю.


Знову змастити сметаною і посипати тертим сиром.

Запікати стожки в духовці 40 хв при температурі 180 градусів. Приємного апетиту!