Мясний салат «Влашський» з картоплею, огірками, яйцями і яблуком

Мясний салат «Влашський» з картоплею, огірками, яйцями і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий ситний салат з шинки і відвареного м’яса з додаванням овочів і яблука.

Покроковий рецепт

1. Шинку шаткуємо кубиками. М’ясо можна взяти будь-яку, наприклад, свинину або курку. Далі, м’ясо відварюють, видаляють кістки, якщо це необхідно, і ріжуть аналогічним чином.

2. Картоплю відварюють до готовності. Потім продукт охолоджують, очищають і нарізають кубиками.

3. Яблуко і огірок очищають від шкірки, якщо вони жорсткі, ріжуть кубиками, відправляють до м’яса.

4. Салат заправляють майонезом і тільки потім солять. Солити потрібно по своєму смаку і небагато, так як майонез і так солоний.

5. Якщо салат готується до святкового столу можна прикрасити половинками перепелиних яєць і оформити гілочками зелені. Приємного апетиту!