Для початку, потрібно підготувати інгредієнти. Запекти м’ясо, натерте сіллю і перцем і охолодити. В ідеалі, краще всього брати нежирну свинину. Відварити до готовності курячі яйця, очистити і охолодити. Замаринувати цибулю. Для останнього етапу варто нарізати цибулю на півкільця.
Залити овоч крутим окропом. Залишити на 15 хвилин.
Додати сіль, оцет і цукор. Залишити ще на 10 хвилин. Після маринування варто злити воду і відкинути її на друшляк.
Тим часом, варто нарвати м’ясо на шматочки і укласти щільним шаром на широке блюдо.
Приготувати найпростіший соус, змішавши негострий кетчуп і майонез.
Викласти на шар м’яса маринований цибулю і змастити тонким шаром соусу.
Викласти нарізані кружечками яйця.
Покрити яйця тонким шаром соусу. Дати салату настоятися близько години і подавати. Смачний, простий і ароматний салат готовий! Приємного апетиту!