Мясний салат з маринованою цибулею

Мясний салат з маринованою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно підготувати інгредієнти. Запекти м’ясо, натерте сіллю і перцем і охолодити. В ідеалі, краще всього брати нежирну свинину. Відварити до готовності курячі яйця, очистити і охолодити. Замаринувати цибулю. Для останнього етапу варто нарізати цибулю на півкільця.

Залити овоч крутим окропом. Залишити на 15 хвилин.

Додати сіль, оцет і цукор. Залишити ще на 10 хвилин. Після маринування варто злити воду і відкинути її на друшляк.

Тим часом, варто нарвати м’ясо на шматочки і укласти щільним шаром на широке блюдо.

Приготувати найпростіший соус, змішавши негострий кетчуп і майонез.

Викласти на шар м’яса маринований цибулю і змастити тонким шаром соусу.

Викласти нарізані кружечками яйця.

Покрити яйця тонким шаром соусу. Дати салату настоятися близько години і подавати. Смачний, простий і ароматний салат готовий! Приємного апетиту!