В даному блюді виходить чудове і соковите м’ясо!
Інгредієнти
свиняча вирізка (або яловичина, філе курки) – 500 г | |
цибулина – 1 шт. | |
свіжа морква – 400 г | |
оцет – 3 ст. л. | |
соус соєвий (краще брати концентрований) – 1 ст. л | |
зелень (кріп, цибуля, петрушка) – 1 ст. л. | |
рослинна олія (можна будь-яке, але краще оливкова) – 3 ст. л. | |
червоний і чорний мелений перець, сіль – за смаком |
Корейці без ентузіазму розповідають рецепт цього незвичайного страви і, мабуть, все-таки приховують частину інформації. Тому розглянемо класичний рецепт, найбільш близький за смаковими якостями до оригіналу.
Покроковий рецепт
Етапи приготування:
1) Вимити і просушити м’ясо. Обрізати жир і жили. Нарізати досить тонкими смужками.
2) На розпечену суху сковороду викласти шматки м’яса, злегка посолити і, інтенсивно помішуючи, випарити всю вологу. Після того, як м’ясо змінило колір, викласти його в ємність.
3) Нашаткувати моркву тонкими смужками (можна використовувати спеціальний ніж для корейської моркви), дрібно нарізати цибулю і зелень. Отриману масу перемішати і додати до м’яса.
4) До готової суміші додати соєвий соус, оцет, перець і сіль за смаком і ретельно перемішати.
5) Рослинна олія повинна покрити дно сковороди, максимально розігріти його і вилити в ємність з м’ясом і спеціями. Блюдо готове.