Мясо в скоринці з спецій в духовці

Мясо в скоринці з спецій в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина в спеціях в духовці – ароматне і ніжне м’ясо до святкового столу. М’ясо виходить соковитим, пряним і пікантним. Ідеальний варіант до Великодня, Різдва або Нового року!

Покроковий рецепт

М’ясо вимити і ретельно висушити за допомогою кухонних паперових рушників. Виконати на жирній частини биточного м’яса надрізи.

У тарілці змішати всі спеції, сіль і перець. Краще всього, якщо перці будуть свежемолотыми.

Свинину змастити рослинним маслом.

Гарненько обваляти свинину в суміші спецій. Накрити м’ясо харчовою плівкою на тарілці і відправити в холодильник – на цілу ніч.

Замариноване м’ясо нашпигувати очищених і нарізаних на половинки часником. За бажанням, у розрізи можна вкласти гілочку чебрецю, лист лавра або стебло розмарину. Загорнути м’ясо у фольгу і відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. За п’ять хвилин до готовності м’яса потрібно відкрити фольгу і встановити в духовій шафі режим вентилятор+гриль.

Запашне, соковите і неймовірно ніжне м’ясо готове!

Нарізане м’ясо можна подавати до святкового столу, додавати у закуски і класти на бутерброди і грінки. Приємного апетиту!