Мясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем

Мясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуємо сьогодні що-небудь новеньке? Наприклад, запекти м’ясо в листковому тісті. Смак “розбавимо” грибами і солодким перцем.

Інгредієнти

Яловичина – 1 кг
Листкове тісто – 500 г
Гриби печериці – 500 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Болгарський перець – 1 шт.
Рослинне масло – 2-3 столові ложки

Як приготувати М’ясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти.

запікати близько 1 години

М’ясо промити обсушити, зрізати жили, посолити, поперчити, загорнути у фольгу. Запікати м’ясо при температурі 200 градусів близько 1 години.

Цибулю, болгарський червоний перець і гриби порізати.

На рослинному маслі, на невеликому вогні обсмажити до прозорості цибулю.

Потім додати болгарський перець, смажити ще 2 хвилини.

Додати гриби, смажити 10-15 хвилин (поки не випарується рідина). Посолити за смаком, перемішати, зняти з вогню.

Розкачати тісто. Викласти 2/3 начинки.

На начинку в центр викласти готове, вже остигле м’ясо.

На яловичину викласти залишилися смажені гриби з перцем.

запікати близько 20-30 хвилин

Краї тіста акуратно підняти і защипнути по центру і боків. Форму вистелити фольгою або пергаментним папером, викласти швом вниз тісто, з м’ясом і начинкою. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 20-30 хвилин (краще тісто накрити зверху пергаментним папером).

За 3-5 хвилин до закінчення готування тісто зверху змастити молоком. Перед подачею на стіл дати м’ясу відпочити (хвилин 10). Нарізати на порції. Приємного апетиту!